duminică, 8 ianuarie 2012

Adevarul nud part "tu"

Buna ziua dragii mei !

Stiu ca am promis postul asta cu ceva timp in urma , dar , se pare ca postul despre mayasi a prins destul de bine la voi , iar eu , fata draguta , am vrut sa va las suficient timp sa epuizati acel subiect . Acum, ca acest lucru s-a intamplat , pot trece mai departe , la aceasi problema : NU va fi sfarsitul lumii !
Pe langa problema cu calendarul mayasilor, mai circula zvonuri (tampite) despre cum anume se va prezenta inceputul sfarsitului.

Acuma ceva timp Pentagonul ne prezenta o imagine nu tocmai placuta . Stirile din acel moment sunau ceva de genul acesta: "Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic , iar ADN-ul va fi reprogramat" - scuzati-mi nesimtirea, dar Pentagonul a vazut prea multe filme americane. Ei sustineau ca prin anul 2012 timpul va ajunge la zero , dat fiind faptul ca in prezentul lor,  ziua mai avea 16 ore in loc de 24 din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. Eh , nu, serios? Ciudat , cand sunt la servici atunci de ce am impresia ca ziua are 36 de ore , daca timpul vostru, in prezent e aproape  zero ?

Un alt mit despre cum va fi sfarsitul lumi , este minunata planeta Nibiru , care va face cioc-cioc-boom cu Terra. Ok, stiu ca acuma va veti supara pe mine , si o sa va simtiti ca niste copii carora le-o furat mama jucaria , imi "pare rau " pentru asta , dar fratilor, planeta Nibiru NU exista !

"Un asteorit ne va pupa pamantul " .  Nu va speriati , Apophis , ca acesta este numele lui , este o bucata de roca in lungime de 350-400 metri care se presupune ca ar fi cel mai periculos asteorit, nu ne va pupa planeta. O fi avuta el la un momentdat intentia sa ne viziteze planeta , cred ca ii placeau fetele de la  Hollywood , dar , cand a aflat ca prin preajma exista si un Justin Bieber , s-a speriat si a facut drum-intors.

"Schimbarile din campul magnetic al Soarelui vor duce la explozii orbitoare"   . Ehh , stati linistiti , nu o sa putem canta deodata cu "Anna Erecto" :"Ard in flacari , ard in flacari" , pentru cei care ati uitat , noi inca suntem protejati de atmosfera. Problema defapt sta in felul urmator: Soarele , in descursul a aproximativ 11 ani pamantesti isi schimba si isi distorsioneaza campul magnetic , schimbandu-si astfel polaritatea.  Se presupune ca acest fenomen se va intampla intre 2012-2014 , conform NASA. Cea mai puternica explozie solara , pana in prezent s-a petrecut in data de 4 noiembrie 2003 , ia noi inca suntem in viata si ne gandim la data de 21.12.2012. Deci nu e chiar atat de grava problema.

"Poli magnetici ai Pamantului se vor inversa"  , bravo lor. Acest lucru s-a mai intamplat pana acuma. Toata lumea a supravietuit .

"Axa de rotatie a Pamantului se va inclina foarte mult" . Desi pare o problema foarte grava , suna mai degraba ca o poveste SF de povestit copilului inainte de ora Colgate. Si copilul va zambi la o astfel de poveste, pentru ca a invatat si el la scoala cum ca , Terra isi mentina axa cu ajutorul influentei gravitationale venita din partea Lunii. Vedeti ? E buna si luna asta la ceva, nu doar ca au lupii la ce urla, si ma ajuta pe mine sa imi gasesc drumul spre casa cand ies dintr-un bar. Cine s-ar fi gandita si la asta ?

"Marea aliniere intre Jupiter si Satur ne va perturba gravitational planeta" . Surpriza, nu se va alinia nici un Jupiter cu nici un Satur. Pur si simplu o stat ele 2 la o cafea , intr-una dintre zile, si s-a votat ! Nu , si nu ! Iar chiar daca li s-ar fi facuta dor una de cealalta , tot nu ar fi o mare problema , s-a mai intamplat acest lucru , iar Terra a scapat bine mersi . Miracol , nu ?

"Gaura neagra din centrul galaxiei ne va afecta iremediabil" . Nu ma voi apuca sa fac glume proaste in legatura cu gaura neagra , desi as avea cateva idei chiar bune, mai bine doar va explic cat pot de scurt falsitatea acestei afirmatii. Gaura neagra din Calea Lactee nu are nici o influenta asupra discului de influenta a galaxiei .  In plus , acesta gaura neagra este cat trei milioane de mese solare, pe cand Calea Lactee contine cateva trilioane de mese solare.

"Un nor de energie negativa va inghiti intregul sistemul solar" . Mie personal acest titlu mi-a adus aminte de filmul " The Mist " sub regia lui Frank Darabont . Superb filmul pentru un Sci-fi mai horror .  Insa sa dam si explicatia: Materia si energia neagra sunt elemente ipotetice, nedetectabile prin radiatiile prin care le emit, ci a caror prezenta se poate deduce din efectele pe care le au campurile lor gravitationale asupra materiei vizibile. Potrivit astronomilor moderni, materia/energia intunecata, invizibila, ar forma, de fapt, marea masa a Universului observabil.

Si cu asta am incetat definitiv cu subiectul : 2012- Apocalisa. Sper ca toate cele povestite mai sus va sunt indeajuns pentru a indeparta orice urma de suspiciune, si pentru a vedea ca mai mult este vorba de o strategie de marketing. Mai multe vizite catre Mexic, mai multe filme Hollywoodiene , poate chiar si tricouri gen : 2012 - SFarsitul inceputului.
Multumesc pentru rabdarea acordata , v-am pupat pe portofele, bhu bye !

Sursa : World Wide Web si in special descopera.ro

34 de comentarii:

Alina spunea...

Doamne ca atata geografie nu am mai citit de cand eram in scoala generala!

Andrushka spunea...

Ahaha =)) Bun asa !

Alina spunea...

Ma cultiv si io ca Mo:))))

Andrushka spunea...

Uff , am cam ramas in urma cu peripetiile lui Mo :(

Alina spunea...

poi sa-ti explic cum se cultiva Mo, se infige intr-un camp cultivat si sta acolo, asteapta sa se cultive!:D

Andrushka spunea...

Mijto rau Mo asta =))

Vlad spunea...

*Ahem...geografie? :)) mie partea cu gaura neagra imi suna a anatomie dar nu-s sigur :D

- vraja ieftina servita de pentagon, nici n-am auzit de teoria aia pana acuma;
- Apophis o sa treaca aproape de Pamant prin 2036 parca, si daca avem "noroc" peste inca 8 ani ne va lovi in plin: nu va fi apocalipsa, dar in impactul va fi cam cateva bombe atomice acumulate :) NICE!
- Teoretic soarele poate sa ne distruga atmosfera dar sunt sanse minime sa fie atat de "agresiv" prea curand...cu atat mai putin in 2012 asa din senin :))
- Gaura neagra (nu cea anatomica, cea astronomica) din centrul galaxiei este suficient de departe de noi incat sa nu ne afecteze cu nimic :D

Gata ca nu mi-am baut cafeaua si nu mai pot sta fara.
Misto de tot articolul, imi place problema abordata. Tine-o tot asa, i'm out!

PS: Lupi care urla la luna? Got a problem with that? Bati vreun apropo? :-w

PS2: Da-l naibii pe mo ca n-ai pierdut nimic in afara de 10 injuraturi pe secunda si glume seci :D

Vlad spunea...

PS 3: Problem?

Andrushka spunea...

@ Vlad: Nici una problemos :)) . Daca ziceam de maree in loc de lupi te simteai mai bine ? Cu Soarele , da,nu mai am nimic de obiectat , gaura neagra e intradevar destul de departe, dar si prea mica, si totusi , foarte neagra =)) (si cu asta sper ca am zis tot despre gauri) , si cat de Apophis , am vaga impresia ca acest "zeu" al raului si al distrugerii , isi va schimba planurile pana in 2036. Si Mo, este ... Mo! :)). Bun , si mai trebe sa zic si danke pentru gandurile de bine si "urarile calduroase" :)) si ... (pam , pam , param) CAFELUTA PLACUTA !!

Vlad spunea...

CAFELUTA PLACUTA si tie!
Sper sa n-ai dreptate cu Apophis pentru ca o sa avem in jur de 53 de ani cand e posibil sa se intample...macar la batranete sa avem parte de un eveniment cataclismic (fara nici o legatura cu clisma), ca prea am fost generatia "dintre milenii", nu? :D

Vlad spunea...

Rectificare: 55 de ani , nu 53 ...aritmetica asta.

Ms ca mi-ai atras atentia :D

Andrushka spunea...

Vlad, am o tinerete destul de "zvapaiata" si de agitata :)) Sper ca macar "batranetiile" sa imi fie linistite si odihnitoare. :)) Deci , eu sper sa am dreptate ! Desi nu intentionez se trec de minunata varsta de 50+ ... deci :)) Praf de el Apophis :)).

Diavolul spunea...

For fuck's sake man, nu crapa lumea in 2012.In afara de asta,pana sa se puna problema ca un asteroid se va pupa cu planeta noastra, avem mai multe sanse sa distrugem noi Pamantul.

Vlad spunea...

Amen!

Andrushka spunea...

De data asta ai pus bine punctul pe i , Diavole !

Vlad spunea...

Si totusi

Andrushka spunea...

Futu````````i 9gag-ul... iara mi`o furat ideile?:)))) =))

Andrushka spunea...

Doi "nimeni". :)) Doar ca "nimeni" ala din stanga e ala de care s-a speriat Apophis*. :)))

(*- A se vedea postul)

Diavolul spunea...

@Andruska: you are not that quick!Am prins si celalat comentariu:P

Andrushka spunea...

:)) Am preferat sa nu il mai pornesc si pe Vlad la conversatii de genu.

Ps. Mai da rapid mai esti :)) .

Diavolul spunea...

Nu nu sunt rapid:))

Andrushka spunea...

Nu? :)) Hmm..

Diavolul spunea...

I am not:))Don't mess up my ratings:))

Andrushka spunea...

oky , oky :) Nu ma iau de ratings-urie tale ! :))

Diavolul spunea...

Asa, altfel ma tin de planul meu cu prezervativele:))

Andrushka spunea...

Am o idee mai buna , ce ar fi sa schimbi anticonceptionalele cu ecstasy ? :-/

Diavolul spunea...

Acces mai usor la prezervative:P.Plus ca daca as avea acces la fel de usor,ca in cazul prezervativelor, I would spike them with spanish fly:P.Cantaridina ftw:P

Andrushka spunea...

Uff.. stiam eu ca asa va suna prima parte a raspunsului tau... :-<

Vlad spunea...

Aia din dreapta e rebecca black...ca si cealalta "tipa" din stanga, a devenit vedeta peste noapte ptr ca are un videoclip pe iutub cu versuri de gradinita...o porcarie si jumatate..."Friday" :))

Cik initial nici nu se stia daca videoclipu e facut la misto, sau e serios...se pare ca e serios :))

Andrushka spunea...

=))))))))))) shit =)))))))))

deci e clar, is total pe langa si eu

Andrushka spunea...

Ma Vlad, cum ...(beep)... stii tu chestia asta mai ? =))

Diavolul spunea...

@Andrushka: being evil...e specialitatea mea.Cei mai multi oameni folosesc prezervative, so I strike there.Plus ca ma pot baga si pe lubrifiantul din ele, nu numai pe integritatea prezervativului in sine.

@Vlad: a..deci sunt ...ca majoritatea vedetelor noastre:D

Andrushka spunea...

Diavole daca chiar vrei sa fi rau , stiu pe cineva (Vlad)care nu suporta deloc copiii :))

Shh, sa nu ii zici ca ti-am zis ;) Secretul nostru :) .

Diavolul spunea...

Vlad, what is this I hear?Iti doresti o echipa de fotbal?:D